Freelance webdesigner die kwaliteit levert.
Website laten maken

Laat een website maken door iemand met kennis van zaken

Wil jij een website laten maken voor jouw bedrijf maar vraag je je af waar je op moet letten? Op deze pagina leg ik je alles uit over het laten maken van een professionele website voor jouw bedrijf. Ik zal het onder andere hebben over:

Professionele website laten maken

Lode Digitaal maakt resultaatgerichte en profesioneel ogende websites voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Er is zeker geen tekort aan partijen die voor jouw bedrijf een website kunnen bouwen: freelancers, startende marketingbedrijven, grote webbureau’s en nationale spelers. Graag leg ik je uit waarom ik voor jouw bedrijf de meest geschikte optie ben kan zijn. Wil jij een website laten maken die resultaat oplevert, degelijk is opgebouwd maar toch betaalbaar is, lees dan zeker verder!

Website als onderdeel van jouw marketingsysteem

Een website hebben voor jouw bedrijf is leuk. Een website die resultaten oplevert is nog leuker. Wil jij gewoon een ‘online visitekaartje’ voor je bedrijf, dan ben ik niet de geschikte webdesinger voor jou. De websites die ik maak dienen niet als online visitekaartje maar als marketingtool. Ze zijn er op gericht meer aanvragen te genereren, meer telefoontjes, meer e-mails en meer contactopnames via je contactformulier.

Betaalbaar en degelijk

Er zijn geweldige webbureau’s en online marketingbedrijven die uitstekende resultaten leveren aan hun klanten maar die totaal onbetaalbaar zijn voor de gemiddelde Belgische ondernemer. Ik richt me met mijn dienstverlening specifiek op startende ondernemers, zelfstandigen in bijberoep of hoofdberoep en kleine ondernemingen. Doordat ik freelancer ben (geen agency) kan ik kwalitatieve diensten aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Andere websitemakers

Maken websites die totaal onbetaalbaar zijn

Maken websites die weinig resultaat opleveren

Maken websites die eruit zien zoals elke andere website

Maken websites die moeilijk vindbaar zijn op Google

Communiceren traag of zijn plots onbereikbaar

Lode Digitaal

Levert degelijk werk voor interessante tarieven

Maakt websites volledig op maat

Maakt websites die gevonden worden op Google

Staat steeds klaar om je vragen te beantwoorden

Maakt websites gericht op resultaat

Website in de kijker

Dr. Marianne Mertens is een plastisch chirurg in Antwerpen. Ze biedt een brede waaier behandelingen aan waaronder ooglidcorrecties, behandelingen met fillers, behandelingen van de borst en behandelingen van de huid.

1300+ kliks per maand

113+ zoekwoorden in top 5

Gevonden voor 1100+ termen

Mijn proces voor het maken van een website

Kennismakingsgesprek en projectvoorstel

De allereerste stap is ontdekken of ik de geschikte webdesigner ben voor jou. We voeren een gesprek waarin ik je vragen beantwoord zodat je een beter beeld krijgt van mijn diensten, mijn aanpak, mijn proces, mijn ervaring en wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je starten met een samenwerking, dan stel ik een offerte op maat op voor jou project.

Strategiesessie

Om een website te maken die past bij jouw bedrijf en die resultaat oplevert, vindt er allereerst een strategiesessie plaats. Tijdens deze sessie zorg ik ervoor dat ik jouw bedrijf begrijp. We zullen hebben over je doelgroep, je diensten en hoe we de website zullen afstemmen op jouw bedrijfsdoelen.

Zoekwoordenonderzoek en schrijven van de inhoud

Veel websiteontwikkelaars gaan direct van start met de ontwerpfase. Ik kies er echter voor om eerst stil te staan bij de inhoud van de site. Er wordt een websitestructuur uitgewerkt. Vervolgens gebeurt er een zoekwoordenonderzoek en wordt de inhoud geschreven. Dit zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt voor de relevante zoektermen in plaats van dat hij enkel dient als een ‘online visitekaartje’.

Ontwerpen en ontwikkelen

Wanneer de inhoud, structuur en strategie op punt staan kan de volgende fase beginnen. Alle vorige stappen dienen als inputs voor deze stap. Ik zorg voor een aantrekkelijk ontwerp. Na een feedbacksessie wordt dit ontwerp omgezet in een functionerende website. Het eindproduct is een snelle, responsieve en professionele website.

Test en final check

Om kwaliteit te garanderen wordt de website uitvoerig getest volgens een checklist. Deze checklist houdt rekening met 90+ factoren die gaan over onder andere: online vindbaarheid, veiligheid, technische optimalisatie en meer.

Lancering

Wanneer de website is afgewerkt, kan die gelanceerd worden. Je ontvangt een e-mail met een wachtwoord om in te loggen op het dashboard van je website. Op dit dashboard kan je zelf aanpassingen doen, pagina’s creëren, artikels toevoegen en meer.

Ontdek enkele voorbeelden

Een website hebben voor jouw bedrijf is leuk. Een website die resultaten oplevert is nog leuker. Wil jij gewoon een ‘online visitekaartje’ voor je bedrijf, dan ben ik niet de geschikte webdesinger voor jou. De websites die ik maak dienen niet als online visitekaartje maar als marketingtool. Ze zijn er op gericht meer aanvragen te genereren, meer telefoontjes, meer e-mails en meer contactopnames via je conactformulier.

Webshop
Mineralenshop Berry is een webshop met een enorm breed assortiment aan mineralen, wierook, kunst en meer. Voor Berry Avermate, de oprichter van de webshop mocht ik een volledig nieuwe webshop in elkaar steken. Hiervoor gebruikte ik WordPress en WooCommerce. De grootste uitdaging bij dit project was dat het assortiment van (...)
Advocatenkantoor
Jeroen Baert is oprichter van advocatenkantoor Arbo Advocaten. Tijdens het schrijven van dit artikel is hij ook burgemeester van de gemeente Boom. Ik nam contact op met meneer Baert omdat ik vaststelde dat er een aantal problemen waren met zijn oude website. Menu-items en links werkten niet waardoor pagina's niet (...)
Chirurg
Dr. Marianne Mertens is een plastisch chirurg in Antwerpen. Ze biedt een brede waaier behandelingen aan waaronder ooglidcorrecties, behandelingen met fillers, borstvergrotingen en behandelingen van de huid. Ik maakte een nieuwe website voor mevrouw Mertens waarbij ik ervoor diende te zorgen dat er geen organische zoekverkeer verloren zou gaan. De (...)

Vertel me wat meer over je project

Wil jij een website of webshop laten maken of ben je geïnteresseerd in SEO of adverteren via Google? Vul onderstaand formulier in en ik bezorg je meer informatie. Je kan mij ook contacteren via +32 471 85 45 21 of info@lodedigitaal.be.