Freelance webdesigner die kwaliteit levert.

Dr. Marianne Mertens

Dr. Marianne Mertens is een plastisch chirurg in Antwerpen. Ze biedt een brede waaier behandelingen aan waaronder ooglidcorrecties, behandelingen met fillers, borstvergrotingen en behandelingen van de huid. Ik maakte een nieuwe website voor mevrouw Mertens waarbij ik ervoor diende te zorgen dat er geen organische zoekverkeer verloren zou gaan. De website van Dr. Marianne Mertens kreeg al meer als 1000 bezoekers per maand voor ik die vernieuwde. Aan mij dus de taak om doormiddel van een grondige 301-redirect strategie ervoor te zorgen dat van dat zoekverkeer niets zou verloren gaan. Lees meer over hoe ik erin slaagde om de sterktes van Dr. Mertens te onderstrepen op haar nieuwe website.

1300+ kliks per maand

113+ zoekwoorden in top 5

Gevonden voor 1100+ termen

Het probleem

De vorige website van deze plastische chirurg had een aantal problemen. Ondanks dat die website best wel wat organisch zoekverkeer aantrok, zag hij er wat ouderwets uit en was de structuur van de website zeer onduidelijk. Bezoekers konden niet gemakkelijk informatie vinden over de verschillende behandelingen. Er kwam dus wel veel zoekverkeer op de website maar de conversiegraad van deze website was voor verbetering vatbaar. Er kwam ook spam binnen via het contactformulier en de foto’s op de website waren niet meer up-to-date.

De oplossing

Ik zorgde voor een duidelijk menu dat alle diensten onderverdeeld in categorieën. Zowel op desktop als op smartphone kan de bezoeker heel snel terugvinden wat hij of zij zoekt. Dit zorgt voor een betere ervaring wanneer men de website gebruikt. Ook werden de foto’s van de website vernieuwd, werd de volledige website in een nieuw ontwerp gestoken en werd de website voorzien van zeer gedetailleerde informatie over elke behandeling. Zo kan een (potentiële) patiënt zich goed informeren nog voor hij of zij contact opneemt met Dr. Marianne Mertens.

Bekijk meer voorbeelden

Webshop
Mineralenshop Berry is een webshop met een enorm breed assortiment aan mineralen, wierook, kunst en meer. Voor Berry Avermate, de oprichter van de webshop mocht ik een volledig nieuwe webshop in elkaar steken. Hiervoor gebruikte ik WordPress en WooCommerce. De grootste uitdaging bij dit project was dat het assortiment van (...)
Advocatenkantoor
Jeroen Baert is oprichter van advocatenkantoor Arbo Advocaten. Tijdens het schrijven van dit artikel is hij ook burgemeester van de gemeente Boom. Ik nam contact op met meneer Baert omdat ik vaststelde dat er een aantal problemen waren met zijn oude website. Menu-items en links werkten niet waardoor pagina's niet (...)

Heb je een vraag die niet in dit artikel beantwoord werd? Neem contact op!

Wil jij een website of webshop laten maken of ben je geïnteresseerd in SEO of adverteren via Google? Vul onderstaand formulier in en ik bezorg je meer informatie. Je kan mij ook contacteren via +32 471 85 45 21 of info@lodedigitaal.be.