Freelance webdesigner die kwaliteit levert.

Arbo Advocaten

Jeroen Baert is oprichter van advocatenkantoor Arbo Advocaten. Tijdens het schrijven van dit artikel is hij ook burgemeester van de gemeente Boom. Ik nam contact op met meneer Baert omdat ik vaststelde dat er een aantal problemen waren met zijn oude website. Menu-items en links werkten niet waardoor pagina’s niet bereikbaar waren. De oude website krijg weinig bezoekers, zag er ouderwets uit en ook de afbeeldingen op de website waren jaren oud en dringend aan vervanging toe.

5x organisch zoekverkeer

1800+ backlinks

Nieuw ontwerp

Het probleem

De website van Arbo Advocaten in Boom was jaren geleden gemaakt en dringend aan vernieuwing toe. Jeroen Baert is in 1992 gestart met het advocatenkantoor. Arbo Advocaten heeft een uitmuntende reputatie maar de oude website van Arbo Advocaten speelde de sterktes van het advocatenkantoor niet goed uit. De website was niet logisch opgebouwd, niet alle pagina’s konden bekeken worden, het contactformulier van de site was zelfs compleet onbruikbaar. Ook de foto’s moesten vernieuwd worden.

De oplossing

Ik nam een filmpje en schermopname op voor meneer Baert waarin ik stap voor stap uitlegde wat er allemaal mis was met zijn website en hoe ik al deze problemen zou kunnen oplossen door een volledig nieuwe website te maken. Een website die écht past bij zijn bedrijf en zijn sterke punten onderstreept. Ik stelde voor de teksten voor de website te herschrijven, een nieuw ontwerp te bedenken, foto’s te komen nemen op locatie en te helpen bij online vindbaarheid. Dit project leerde mij trouwens veel over efficiënte en professionele communicatie. Meneer Baert heeft namelijk een druk bezette agenda omdat hij zijn werkzaamheden als advocaat combineert met zijn functie als burgemeester. Ik moest dus op een doelgerichte manier communiceren om al de informatie te verkrijgen die ik nodig had, zonder teveel tijd in beslag te nemen. Ik werd tijdens het project goed begeleid door Maryam Sarrami, die steeds zorgde voor duidelijke feedback op het ontwerp en de inhoud van de site.

Bekijk meer voorbeelden

Webshop
Mineralenshop Berry is een webshop met een enorm breed assortiment aan mineralen, wierook, kunst en meer. Voor Berry Avermate, de oprichter van de webshop mocht ik een volledig nieuwe webshop in elkaar steken. Hiervoor gebruikte ik WordPress en WooCommerce. De grootste uitdaging bij dit project was dat het assortiment van (...)
Chirurg
Dr. Marianne Mertens is een plastisch chirurg in Antwerpen. Ze biedt een brede waaier behandelingen aan waaronder ooglidcorrecties, behandelingen met fillers, borstvergrotingen en behandelingen van de huid. Ik maakte een nieuwe website voor mevrouw Mertens waarbij ik ervoor diende te zorgen dat er geen organische zoekverkeer verloren zou gaan. De (...)

Heb je een vraag die niet in dit artikel beantwoord werd? Neem contact op!

Wil jij een website of webshop laten maken of ben je geïnteresseerd in SEO of adverteren via Google? Vul onderstaand formulier in en ik bezorg je meer informatie. Je kan mij ook contacteren via +32 471 85 45 21 of info@lodedigitaal.be.